Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dua Lipa áttetsző felsője semmit sem hagy a képzeletnek – forró képek

Dua Lipa áttetsző felsője semmit sem hagy a képzeletnek – forró képek

Színes

Dua Lipa áttetsző felsője semmit sem hagy a képzeletnek – forró képek

Színes

Promotions 12:52

Dua Lipa megint brutálszexi képekkel ajándékozta meg követőit, akik az áttetsző ruhájának köszönhetően szinte félmeztelenül láthatják őt.

Dua Lipa jelenleg a világ egyik legsikeresebb, legnépszerűbb énekesnője, akinek szinte minden zenéje sláger lesz, ráadásul már több mint 73 millió ember kíváncsi rá Instagramon. Ez a hatalmas érdeklődés nem csupán a világsztár tehetségének köszönhető, hanem annak is, hogy folyton dögös fotókat oszt meg magáról – és természetesen most is egy egész pikáns poszttal jelentkezett.

Dua Lipa végre kicsit kirúgott a hámból, és elment bulizni a barátaival, ehhez pedig egy olyan felsőt választott, ami a mintái ellenére szinte teljesen átlátszó volt, így gyakorlatilag az egész világ megcsodálhatta a híresség melleit, amiket a vékony ruha anyagon kívül semmi sem fedett.

Mondani sem kell, az énekesnő rajongói egyenesen megőrültek a látványtól, és csak úgy özönlöttek a bejegyzéshez a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek – bár ez annyira nem is meglepő, mivel sokak számára szinte ünnepnapnak számít az, mikor ennyire sokat megmutat magából Dua Lipa.

Itt lehet megtekinteni Dua Lipa forró fotóit – persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Dua Lipa / Profimedia