promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa áttetsző felsője semmit sem hagy a képzeletnek – forró képek
Borítókép:  Dua Lipa / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa megint brutálszexi képekkel ajándékozta meg követőit, akik az áttetsző ruhájának köszönhetően szinte félmeztelenül láthatják őt.

Dua Lipa jelenleg a világ egyik legsikeresebb, legnépszerűbb énekesnője, akinek szinte minden zenéje sláger lesz, ráadásul már több mint 73 millió ember kíváncsi rá Instagramon. Ez a hatalmas érdeklődés nem csupán a világsztár tehetségének köszönhető, hanem annak is, hogy folyton dögös fotókat oszt meg magáról – és természetesen most is egy egész pikáns poszttal jelentkezett.

Dua Lipa végre kicsit kirúgott a hámból, és elment bulizni a barátaival, ehhez pedig egy olyan felsőt választott, ami a mintái ellenére szinte teljesen átlátszó volt, így gyakorlatilag az egész világ megcsodálhatta a híresség melleit, amiket a vékony ruha anyagon kívül semmi sem fedett.

Mondani sem kell, az énekesnő rajongói egyenesen megőrültek a látványtól, és csak úgy özönlöttek a bejegyzéshez a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek – bár ez annyira nem is meglepő, mivel sokak számára szinte ünnepnapnak számít az, mikor ennyire sokat megmutat magából Dua Lipa.

Itt lehet megtekinteni Dua Lipa forró fotóit – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás