promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robin Williams lánya nagyon kiakadt: „Kérlek titeket, hagyjátok abba”
Borítókép:  Robin és Zelda Williams / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zelda Williamsnek elege lett abból, hogy mindenki egy olyan videót küldözget neki, ami elhunyt édesapja, Robin Williams életének egyik legszomorúbb napját juttatja eszébe.

Nemrég félelmetes gyorsasággal terjedt el az interneten egy „Robin test footage”, vagyis magyarul „Robin tesztfelvétel” címmel ellátott videó, amiben egy Jamie Costa nevű komikus alakítja a fiatal Robin Williamset egy életrajzi ihletésű, rendkívül drámai jelenetben.

A felvételen az látható, ahogy Jamie Costa Robin Williamsként az Egy úr az űrből című sorozat felvételére készül 1982-ben, a színésztársa pedig elmondja neki a szomorú hírt, hogy előző este meghalt a barátja, a Blues Brothersből ismert John Belushi – ez pedig természetesen nagyon megrendíti a színészt, hiszen pár órával a tragédia előtt még együtt buliztak.

Jamie Costa lehengerlő alakítást nyújt a szerepben, hiszen tökéletesen hozza a 2014-ben elhunyt Robin Williams mozdulatait és arckifejezéseit, ráadásul nagyon hasonlít is rá, így a közönség egyből elkezdett kampányolni, hogy a virális videóból minél hamarabb legyen rendes mozifilm is.

Robin Williams lányához, Zelda Williamshez is eljutott a felvétel, de egyáltalán nem örült neki, hiszen olyan sokan bombázták vele, hogy muszáj volt nyilvánosan reagálnia, pedig ez nem vall rá.

„Srácok, csak azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy vége lesz ennek a dolognak, amíg nem reagálok. Kérlek titeket, hagyjátok abba a tesztfelvétel küldözgetését. Már láttam. Jamie SZUPER tehetséges, ez egyáltalán nem ellene szól, csak nagyon furcsa érzés, hogy mindannyian megosztotok velem egy imitációt az elhunyt Édesapám életének egyik legszomorúbb napjáról”

nyilatkozta Zelda Williams.

Mivel a „Robin tesztfelvétel” valóban érzelmes és megható, így teljesen érthető, hogy Robin Williams lánya nem akarja többször megnézni. Úgy néz ki, hogy szerencséjére már nem is nagyon lesz rá lehetősége, hiszen levették YouTube-ról az eredeti videót, és már csak rosszabb minőségű másolatokat lehet elérni – lehet, hogy azért, mert az egyik stúdió lecsapott rá, és végül elkészül Jamie Costa főszereplésével a rajongók által áhított Robin Williams életrajzi film?

Itt lehet megnézni a „Robin tesztfelvétel”-t, amíg ismételten le nem veszik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás