promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robin Williams lánya megható gesztussal emlékezett elhunyt édesapjára
Borítókép:  Zelda és Robin Williams / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás komikus a napokban lett volna 69 éves. Lánya, Zelda Williams pedig igazán különleges dolgot talált ki, hogyan is ünnepelhetné meg ezt a jeles eseményt.

2014-ben hunyt el Robin Williams, halála pedig az egész világot sokkolta, hiszen humorával, filmjeivel rengeteg emberre volt hatással, és a valaha létező egyik legnagyobb komikusnak tartják őt még a mai napig is. Lánya, Zelda a tragédia óta gyászolja szeretett édesapját, aki július 21-én lett volna 69 esztendős, ezért megható akciót talált ki az emlékére.

„Apu ma lenne 69 éves, és az ő tiszteletére (meg persze a csodás szám miatt is) felajánlok 69,69 dollárt annyi hajléktalan szállónak, amennyinek csak tudok. Csatlakozzatok hozzám, ha szeretnétek, de bárhogy is döntötök, mindenkinek legalább egy szívből jövő, éretlen, hatalmas röhögést kívánok Apám nevében”

– írta Zelda Williams.

A példaértékű gesztusra biztosan büszke lenne Robin Williams, és többek között Bruce Willis lánya, Rumer, Olivia Munn és Abigail Spencer is támogatták a poszt mellett a kezdeményezést, és persze Zeldát. Látszik, hogy a lány örökölte édesapja arany szívét, és tovább viszi a pozitivitást, amit a Williams név jelent az emberek számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás