promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merész hálószobatitkokat árult el magáról a mulatós sztár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

MC Hawer szerint sokkal jobb a szeretkezés egy érett nővel.

Az 55 éves MC Hawernek mindig csak nagyon fiatal barátnői voltak. A mulatós sztár még nyáron szakított 33 évvel fiatalabb barátnőjével, akivel két és fél évig volt együtt.

Akkor azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem hiányzik egy kapcsolat az életéből, és teljesen élvezi az agglegényéletet. Az visszagondolva már elég merész kijelentés volt tőle, hogy egyedül, nő nélkül akar meghalni.

Az új lány azonban elég hamar betoppant MC Hawer életébe. Annyira szerelmesek lettek egymásba, hogy össze is költöztek, ráadásul a lánykérés is megtörtént.

A mulatós sztár annyin változtatott, hogy most nem egy huszonévessel kezdett el randizni. Úgy néz ki teljesen bejött neki ez a lépés.

„Elképesztő, hogy mennyire más egy érettebb nővel az ágyban. Féltem egy kicsit, hogy talán nem fogom annyira kívánni és élvezni, de esküszöm, minden eddigi fiatal csajomnál jobb vele”

- nyilatkozta a Borsnak MC Hawer, aki szerint azért néz ki fiatalabbnak a koránál, mert az alkohol konzverválta.

A mulatós sztár elmondta azt is a lapnak, hogy a párja jelenleg még nagyon féltékeny, de ő teljes mértékben az a típus, aki sosem csalná meg a kedvesét.

MC Hawer annyira szerelmes, hogy már az esküvőt tervezgeti fejben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás