promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
MC Hawer egyetlen mondattal összetörte az összes nő szívét
Borítókép:  MC Hawer / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legnagyobb mulatóssztárja, MC Hawer nemrég szakított 33 évvel fiatalabb barátnőjével, most pedig olyasmit mondott, amivel minden nő szívét összetörte.

MC Hawer két és fél évet töltött együtt kedvesével, aki több mint három évtizeddel volt fiatalabb nála, de végül úgy alakultak a dolgok, hogy külön utakon folytatják. A híresség összepakolta a 20-25 sittes zsáknyi holmiját, majd elköltözött Kazincbarcikáról, ahol az utóbbi fél évben a párjával éltek. Most Budapesten lakik, és annyira élvezi az agglegények életét, hogy nem is vágyik újabb párkapcsolatra.

„Örülök, hogy üres a lakás. Nyugi van, nincs, aki piszkáljon. Nem is hiányzik most kapcsolat az életemből. Nem szeretem, amikor korlátoznak. A barátaim újra megjelentek, végre velük lehetek. Nem is állok készen egy új lányra, és szerintem már nem is fogok. Magányt szeretnék! Nem akarok már alkalmazkodni senkihez. Egyedül akarok meghalni, nő nélkül! Üzenem is innen minden csajnak, hogy ne is próbálkozzanak”

árulta el MC Hawer.

Érthető, ha az ember egy nagy szerelmi csalódás után inkább nem szeretne újabb esélyt adni a fájdalomnak, de ez egy idő után elmúlik, és biztos, hogy MC Hawer is újra nyitni fog a hölgyek felé – szóval nem kell aggódniuk azoknak a nőknek, akik jajveszékelve a szívükhöz kaptak a fenti szavak láttán, hiszen valószínűleg lesz még esélyük meghódítani a mulatóssztárt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás