Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis megtörte a csendet: nyilvánosan üzent a visszavonulása után

Curtis megtörte a csendet: nyilvánosan üzent a visszavonulása után

Színes

Curtis megtörte a csendet: nyilvánosan üzent a visszavonulása után

Színes

Baranyecz János 07:07

Curtis nemrég nagyon meglepte a rajongóit, mikor bejelentette, hogy visszavonul – most pedig egy meghitt poszttal jelentkezett a rapper.

Curtis számára nagyon pörgős volt ez az év, hiszen folyamatosan koncertezett, és rengeteg slágert készített. Sajnos akadt pár magánéleti gondja is, ugyanis letartóztatták a testvérét, illetve szeretett édesanyja is kórházba került, így a rapper pár napja komoly elhatározásra jutott, és megosztotta követőivel, hogy most egy ideig visszavonul, mert pihenésre van szüksége.

Curtis végre megtörte a csendet, ugyanis a kisfiáról tett közzé egy megható posztot, amiben az látható, hogy gyermeke elkezdett rendesen megismerkedni a focival, és már edzésen is volt – ez pedig egy igazán különleges pillanat a híresség életében, hiszen nagyon fontos neki a futball.

„Elkezdődött. Megtaláltuk ahol foglalkoznak ilyen kicsi fiúkkal is. El sem hiszem ,hogy már itt tartunk. Én annyira büszke vagyok rád kisfiam! Mindig melletted leszek és támogatni foglak abban ,hogy elérd céljaidat”

– írta Curtis, miközben gyermekének is nyilvánosan üzent.

Úgy látszik, hogy a rapper tényleg visszavett egy kicsit az eddigi feszített tempóból, és több időt tölt a szeretteivel, hogy feltöltődjön, majd újult erővel ontsa magából ismét az ütős zenéket Majkával, egyéb előadókkal vagy akár egyedül is.

Itt lehet megtekinteni Curtis bejegyzését:

Borítókép: Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)