promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka tiszta vizet önt a pohárba Curtis bejelentése után
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka Facebook-oldalán üzent, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: lesz SWING turné.

Mint megírtuk, Curtis szomorú dolgot közölt kedden a követőivel: egy időre visszavonul, lefújta az összes koncertjét. Curtis Instagram-oldalán azt írta, hogy ez az év megint egy száguldás volt számára, elfáradt, a világ összes gondját a nyakába vette. Ezért kell most elvonulnia, bizonytalan ideig nem láthatjuk a színpadon.

Zenésztársa, Majka is megszólalt a bejelentés másnapján: 

„Nekünk áprilisig nem lesz Curtisszel közös koncertünk. A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk. Mivel jelenleg fogalmunk sincs, miként alakul a járvány, nem mertük vállalni a kockázatot”

– mondta szerdán Majka.

A mai Facebook-bejegyzésében szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, mint írja, lesz SWING turné, egyelőre azonban áll a jegyértékesítést, részletekkel hamarosan újra jelentkezik majd.

Remek nyarunk volt és hatalmas koncerttel zártuk az idei szezont, az őszi időszak kapcsán azonban újratervezünk. Mielőtt felesleges bulvár cikkek születnek, legyen egyértelmű: a zenekarral hamarosan SWING turnéra indulunk, fúvósokkal és táncosokkal kiegészülve. A zenei átiratok elkészültek, a technikai brigáddal régóta dolgozunk a színpadképen és ezen az új shown. Attila keddi bejelentése előtt úgy döntöttünk, a turné néhány hónappal később, 2022. februárban indul. A korábban megadott helyszínek mellett új városok is csatlakoznak majd, a menedzsment napok óta egyeztet, addig is a jegyértékesítést leállítottuk. Jön tehát a SWING turné, tíz állomás, részletek és minden további info hamarosan

– írta Facebook-oldalára csütörtök délelőtt Majka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás