promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Se kemény drog, se szuperhősös filmek” – ezt vallja Timothée Chalamet
Borítókép:  Timothée Chalamet / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Timothée Chalamet elég furcsa tanácsot kapott az egyik hősétől, aki szerint a szuperhősös filmek ugyanolyan ártalmasak, mint a kemény drog.

Korunk egyik legfelkapottabb fiatal színésze az Oscar-jelölt Timothée Chalamet, aki eddig olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Csillagok között vagy a Szólíts a neveden. A világsztár hamarosan a Dűne legújabb nagyszabású adaptációjában lesz látható, és jelenleg is forgatja a várva várt Willy Wonka filmet, de ne reménykedjünk abban, hogy valaha is szuperhősös alkotásban fog szerepelni.

„Az egyik hősöm – nem árulhatom el, hogy ki, mert szétrúgná a s*ggem – átkarolt az első este, amikor találkoztunk, és azt tanácsolta nekem, hogy »se kemény drog, se szuperhősös filmek«”

mesélte Timothée Chalamet.

A színész legjobb tudomásunk szerint eddig megfogadta az idolja tanácsát, bár valószínűleg nincs könnyű dolga, hiszen szinte teljesen biztos, hogy a Marvel vagy a DC már megkörnyékezte őt. Lehet, hogy Timothée Chalamet a jövőben igent mond valamelyik gigastúdió ajánlatára, mivel jó eséllyel titkon ő is arra vágyik, hogy szuperhős váljon belőle, de ezt majd a jövő eldönti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás