promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daniel Craig nem titkolja tovább, hogy melegbárokba járt ismerkedni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég különleges oka van annak, hogy James Bond ilyen helyeken tűnt fel.

Szeptember végén végre bemutatták a 25-ik James Bond filmet, a Nincs idő meghalnit, szóval Daniel Craignek rengeteg interjút kell adnia még most is.

Végül ez lesz Craig utolsó James Bond filmje, ami nehezen akart összejönni: sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még a színész is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát. Azt már meg se említjük, hogy a premiert folyamatosan tologatták a pandémia miatt.

Az alkotásnak 800-900 millió dollár közötti összeget kellene összehoznia, hogy nyereségesnek tudják elkönyvelni.

Az angol színész legutóbb Bruce Bozzi podcastműsorában tűnt fel, ahol nem csak a filmről beszélgettek. Daniel Craig például bevallotta, hogy a meleg-bárok a kedvencei, a többi szórakozóhelyet pedig szabályosan utálja, mert túl sok a tahó.

„Már a kezdetektől fogva meleg-bárokba járok. Ott sosincs semmilyen balhé. A szimpla helyeken túl sok az agresszív tahó, nagyon nem kedvelem őket”

- mondta az 53 éves színész, aki hozzátette, hogy senki sem érdeklődött a szexualitása felől, csak egyszerűen mindenki jól érezte magát.

James Bond a régi szép időkben lányokkal is tudott ott ismerkedni, akik pont azért keresték a meleg-bárok hangulatát, mint ő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás