Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Daniel Craig nem titkolja tovább, hogy melegbárokba járt ismerkedni

Daniel Craig nem titkolja tovább, hogy melegbárokba járt ismerkedni

Színes

Daniel Craig nem titkolja tovább, hogy melegbárokba járt ismerkedni

Színes

BTP 11:46

Elég különleges oka van annak, hogy James Bond ilyen helyeken tűnt fel.

Szeptember végén végre bemutatták a 25-ik James Bond filmet, a Nincs idő meghalnit, szóval Daniel Craignek rengeteg interjút kell adnia még most is.

Végül ez lesz Craig utolsó James Bond filmje, ami nehezen akart összejönni: sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még a színész is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát. Azt már meg se említjük, hogy a premiert folyamatosan tologatták a pandémia miatt.

Az alkotásnak 800-900 millió dollár közötti összeget kellene összehoznia, hogy nyereségesnek tudják elkönyvelni.

Az angol színész legutóbb Bruce Bozzi podcastműsorában tűnt fel, ahol nem csak a filmről beszélgettek. Daniel Craig például bevallotta, hogy a meleg-bárok a kedvencei, a többi szórakozóhelyet pedig szabályosan utálja, mert túl sok a tahó.

„Már a kezdetektől fogva meleg-bárokba járok. Ott sosincs semmilyen balhé. A szimpla helyeken túl sok az agresszív tahó, nagyon nem kedvelem őket”

- mondta az 53 éves színész, aki hozzátette, hogy senki sem érdeklődött a szexualitása felől, csak egyszerűen mindenki jól érezte magát.

James Bond a régi szép időkben lányokkal is tudott ott ismerkedni, akik pont azért keresték a meleg-bárok hangulatát, mint ő.

Borítókép: Profimedia