promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger 33 évet várt a bosszúra, de csúnyán pofára esett – videó
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger már több mint három évtizede várt arra, hogy megbosszulja Danny DeVito tréfáját, de a komikus túljárt az eszén.

Nagyon meglepődött a közönség, mikor kiderült, hogy jön az 1988-as Ikrek című nagy sikerű vígjáték folytatása Hármasikrek címmel, amiben Tracy Morgan csatlakozik Arnold Schwarzeneggerhez és Danny DeVitóhoz. Ennek örömére a színészek már készítettek is egy rövid kedvcsináló videót, de Arnie hátsó szándékkal érkezett a forgatásra.

33 évvel ezelőtt Danny DeVito azzal viccelte meg Arnold Schwarzeneggert az Ikrek munkálatai alatt, hogy füves szivart adott neki a tudta nélkül. Arnie azóta is a bosszút forralta, és most végre eljött a várva várt pillanat: miután megcsinálták a Hármasikrek promóciós anyagát, sunyi módon ő is egy marihuánás szivarral ajándékozta meg a komikust, hátha így visszaadhatja a tréfát – de a terv hamar füstbe ment, ugyanis Danny DeVito egyből kiszagolta, hogy nem egy átlagos szivarról van szó.

Mindketten jót nevettek a mókás eseten, ráadásul Danny DeVito meg is ígérte Arnold Schwarzeneggernek, hogy küld neki egy videót, miután beleszívott az ajándékába.

Ezek alapján jó hangulatban fog telni a Hármasikrek forgatása, szóval nem kell aggódnunk a valószínűleg 1-2 éven belül érkező alkotás miatt, amit amúgy az eredeti rendező, Ivan Reitman fog elkészíteni nekünk.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger felsült prankjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás