promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi titokzatosan reagált a pletykákra – Elege lett a találgatásokból?
Borítókép:  Szabó Zsófi / youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi legutóbbi posztja komoly aggodalmat keltett a követőiben, ugyanis elég titokzatosan reagált benne a magánéletét érintő pletykákra.

Az elmúlt hetekben rengeteg cikk jelent meg Szabó Zsófi szerelmi életével kapcsolatban, hiszen sokan azt hitték, hogy összejött Fluor Tomival, akivel szinte folyamatosan flörtölnek az RTL Klubon futó Álarcos énekesben, majd Hosszú Katinka exével, Shane Tusuppal is összeboronálták őt pár lesifotó miatt, amik valóban elég gyanúsak voltak.

Szabó Zsófi egyelőre még nem árulta el, hogy ki lett a szíve választottja, vagy hogy egyáltalán tényleg összejött-e valakivel, de most egy sokat sejtető posztot rakott ki, ami alapján nem is nagyon szeretne erről beszélni.

„Szívesen idetennék egy idézetet, ami utal arra, hogy vagyok, mit gondolok. Szívesen tettem volna ezt sokszor az elmúlt évben. Marad a csend”

– reagált titokzatosan az utóbbi időszak pletykáira Szabó Zsófi.

A műsorvezető követői közül többen is elkezdtek aggódni érte, hiszen úgy tűnik, mintha Szabó Zsófinak kicsit elege lenne a felhajtásból, ami jelenleg körülötte zajlik. Ez teljesen érthető, ugyanis senkinek sem kellemes, ha vájkálnak az életében, így könnyen lehet, hogy hamarosan végleg megelégeli a dolgot, és tiszta vizet önt a pohárba – vagy inkább csak még jobban bezárkózik, ami szintén érthető lenne, mivel rajta kívül senkire sem tartozik a magánélete.

Itt lehet megtekinteni Szabó Zsófi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás