promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Owen Wilson szörnyű apa lenne? Még egyszer sem látogatta meg a 3 éves kislányát!
Borítókép:  Owen Wilson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Owen Wilsonnak van egy 3 éves gyermeke, akit eddig még sosem látott, mert egyáltalán nem szeretne részese lenni az életének.

Owen Wilsont olyan komédiákból ismerhetjük, mint például az Ünneprontók ünnepe, Starsky & Hutch, Zoolander vagy az Elhajlási engedély, de úgy tűnik, hogy a színész élete nem csupán nevetés és mosolygás. Nemrég nagy port kavart, mikor kiderült, hogy öt évig viszonya volt egy Varunie Vongsvirates nevű nővel, aki 3 éve világra hozta közös kislányukat, Lylát – de Owen Wilson azóta sem volt hajlandó meglátogatni a gyermekét.

Varunie Vongsvirates elmondta, hogy Owen Wilson anyagilag támogatja őket, de kijelentette, hogy egyáltalán nem kíváncsi a kislányára, és nem szeretne részese lenni az életének – a nő viszont még reménykedik benne, hogy előtör a komikusból az apai szeretet, és hamarosan meggondolja magát.

Owen Wilsonnak már van egy 7 éves Finn, illetve egy 10 esztendős Robert nevű gyermeke különböző édesanyáktól, és mindkét fiú életében jelen van, ezért is furcsa, hogy három év alatt egyszer sem látogatta meg egyetlen kislányát, aki ráadásul szinte megszólalásig hasonlít rá – Varunie Vongsvirates meg is jegyezte, hogy milyen nevetséges az, hogy a színész a filmekben sokszor szerető apukát játszik, az életben pedig egyáltalán nem az.

Így néz ki Owen Wilson 3 éves kislánya, Lyla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás