promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a csodálatosan szexi Margot Robbie sármos férje, Tom Ackerley - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Wall Street farkasa és az Öngyilkos osztag főszereplője 2016-ban házasodott össze a férfivel.

Margot Robbie biztos, hogy azonnal fent lenne a toplistádon, ha azt kérdeznénk tőled, hogy sorolj fel legalább 5 szexi Hollywood-i sztárt, akinek nemrégiben láttad a filmjeit. Karrierje kisebb filmszerepekkel kezdődött hazájában, Ausztráliában, majd az Egyesült Államokba költözött, ahol először a Pan Am című sorozatban tűnt fel.

A nagy lehetőség akkor jött el számára, amikor a zseniális Martin Scorsese szerepet ajánlott neki készülő, életrajzi ihletésű filmjében, a Wall Street farkasában. A moziban Leonardo DiCaprio oldalán kapott helyett, és olyannyira élt a lehetőséggel, hogy pár év múlva A-listás színésznőként tartották számon az álomgyárban.

Híres szerepeket kapott a rá következő években, feltűnt Will Smith oldalán, majd ő lett a habókosan félelmetes Harley Quinn az Öngyilkos-osztag-filmekben, mégis egy sokkal drámaibb szerepéért nevezték Oscar-díjra 2017-ben. A film, amelyért jött a rangos nevezés, a híres műkorcsolyázó, Tonya Harding megformálásáért érkezett az Én, Tonya című filmben.

Margot Robbie 2014-ban találkozot a rendezőasszisztensként dolgozó Tom Ackerley-vel, akivel 2016-ban házasodtak össze.

Margot Robbie az elmúlt években futószalagon söpörtbe be az elismeréseket és felkérésket, megválasztották a legjobban öltözködő sztárnak, a legbefolyásosabb hírességek panteonjába is bekerült, majd a Nissan reklámarca, illetve a Chanel nagykövete is lett.

A színésznő magánéletétől távol tartja a kamerákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás