Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Scarlett Johansson és Margot Robbie egymást püföli a karanténban

Scarlett Johansson és Margot Robbie egymást püföli a karanténban

Zene, Film & Kultúra

Scarlett Johansson és Margot Robbie egymást püföli a karanténban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:22

Persze a szabályokat betartva, csakis virtuálisan.

Kaszkadőröknek köszönhetjük az eddigi legkreatívabb karantén-kihívást. A Campus Univers Cascades nevű francia kaszkadőriskola tanárai és növendékei fogtak össze pár hete, hogy virtuálisan nagyon ellássák egymást baját. Ezt úgy kellett megoldani, hogy a többség otthon vette fel a maga jelenetét. Fantasztikusan van összevágva az egész, szóval tényleg az arcunkban érezhetünk pár ütést és rúgást.

Ahogy az első videóban is látni lehet, a kihívás lényege, hogy nyugalomban elvagyunk a kamerák előtt, amikor kapunk valakitől egy virtuális bepancsolást. Ezután gyorsan magunkhoz kell térni, és továbbpostázni valakinek a rúgást, az ütést, vagy ami éppen jön.

A kihívásra annyira felkapta a fejét az internet, hogy még A-listás sztárok is elkezdtek hozzá csatlakozni. A csapatot Zoë Bell szedte össze, aki főleg kaszkadőrként tevékenykedik, de színésznőként is folyamatosan fel szokott tűnni Quentin Tarantino filmjeiben (Aljas nyolcas, Volt egyszer egy… Hollywood, Django elszabadul, Halálbiztos).

A videóban olyan sztárok püfölik egymást, mint Scarlett Johansson, Margot Robbie, Drew Barrymore, Halle Berry, Florence Pugh, Juliette Lewis, de láthatjuk az ifjú sztárt, a tizenegy éves Julia Butterst is, aki a Volt egyszer egy… Hollywoodban tűnt fel.

Most azonban jöjjenek a pofonok a legtökösebb színésznőktől. Arcot eltakarni!

Borítókép: Disney/Marvel