promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beejtette a telefonját a vízbe, ami utána történt, arra senki nem volt felkészülve - ez a történet biztos, hogy feldobja a napodat!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg ilyen még sosem történt a kamerák előtt.

A sanghaji állatkertből került elő egy videó, amelyen az látszik, hogy éppen vidra showt-tartanak, az állat gondozója mutat be különböző trükköket egy nagyobb közönség előtt. A különleges látványosságot pedig rengeteg látogató is videózta okostelefonokkal. Ám az egyiküknek nem volt szerencséje, és a telefon kiesett a kezéből a nagy izgalmak közepette,

majd egyenesen a vidramedence aljára huppant.

Azt gondolnánk, hogy itt a vége, a telefon valószínűleg örökre ott is maradt. Ám az igazság az, hogy a vidrákat arra is betanították, hogy mindent hozzanak fel a medencéjük aljáról, szóval számukra rutinszerű munka volt az okostelefon kimentése.

A telefon kamerája pedig be volt kapcsolva, így látszik, hogy a vidra azonnal a beeső tárgy után vetette magát, majd szépen felhozta azt a gondozójának.

A videó kuriózum abból a szempontból, hogy korábban az állatkertekből inkább csak olyan felvételekkel sokkolták a látogatókat, amelyeken azt mutatják, hogy a kisállatok hogyan lopnak el a látogatóktól különböző tárgyakat:

(via Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás