promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin mélypontra került
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin napokig nagyon rosszul érezte magát.

Drámai pillanatok szemtanúi voltunk a Survivor pénteki adásában: egy játékos ismét távozott a Holtak szigetéről. A párbajban Evelin maradt alul Danival szemben, így neki kellett elhagynia a Dominikai Köztársaságot.

Evelin, miután visszanyerte az erejét a hotelben, az RTL Klub kamerájának beszélt arról, hogy milyen nehéz napokon van túl.

„Nekem egy picit megrázó volt visszatérni, hiszen olyan energiákkal jöttem ide a játékból, hogy az valami elképesztő. Én például az első éjszaka nem is aludtam. Egy mélypont jött el sajnos, és napokig nagyon rosszul éreztem magam, ilyen depresszív állapotba kerültem”

Evelint ugyan nagyon sok impulzus érte a játék során, és nagyon sokszor került konfliktushelyzetbe valamelyik társával, de annak nagyon örül, hogy a játéknak köszönhetően lefogyott. Elmondása szerint nagyon jól bírta az éhezést, és másokkal ellentétben őt nem érdekelte, hogy nincs a szigeten rendes mosdó és fürdőszoba, sokkal inkább frusztrálták a társai.

„Egy idő után annyira idegesítő volt, ha már valakinek meghallottam a hangját, akire aznap éppen ki voltam éleződve, rosszul voltam”

Evelin szerint Zsófi fogja végül megnyerni a Survivor-t, de a Holtak szigetéről is nagyon szurkol a Daninak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás