promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexjelenet Jennifer Anistonnal? Jake Gyllenhaal szerint szörnyen rettenetes volt
Borítókép:  Courtesy Everett Collection/Profimeda
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jóravaló feleség című film forgatásáról mesélt Jake.

Valószínűleg a filmekben feltűnő szexjelenetek és intim helyzetek mindig is izgatják a fantáziánkat, és ez a jövőben is így lesz. Olyan kérdéseket teszünk fel magunkban, mint:

"Ez most valós? Meddig mentek el? Tényleg levetkőztek?"

A legtöbbször azonban ezek a kérdések megválaszolatlanok maradnak, vagy éppen olyannyira elindul egy diskurzus róluk, hogy még évtizedekig beszélnek róluk. Ilyen például  a zseniális Lars von Trier szexuális eposza, a kétrészes mozi, A nimfomániás, amelyben egymás után, szinte futószalagon jönnek az intimebbnél intimebb jelenetek. De hogy mi a valóság, és mi a művészien valóságossá tett, az majd csak "egyszer" fog kiderülni.

A színészek azonban sokszor nyilatkoznak arról, hogy mit éltek át az intim jelenetek forgatása közben. Jake Gyllenhall például most a 2002-ben forgatott Jóravaló feleség című filmben Jennifer Anistonnal történt szexjelenetéről beszélt Howard Sternnek.

Mint elmondta, nem éppen volt kellemes a kamerák kereszttüzében, úgy, hogy körülbelül 50 ember vette körbe őket. Ráadásul korábban szerelmes is volt a színésznőbe.

Gyllenhall igazából azt nyilatkozta, hogy az efféle jelenetek általában kínosak, abszolút nehéz ráhangolódni, így pedig kissé mechanikussá válnak.

És hogy milyen technikával választották el a vízszintesen egymásra tapadó testeket? A színész elmondta, hogy a szokásosan jól bevállt párna-technikát alkalmazták, ez pedig Jennifer Aniston ötlete volt:

"Ideteszem a párnát, oké?"

Csupán ennyi mondott Jennifer a színész szerint az illúzió közepette.

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás