promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Celeb cicik: Baukó Évának vagy Sebestyén Áginak jobbak a mellei?
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva és Sebestyén Ági együtt mentek el vacsorázni, miközben olyan vadító dekoltázst villantottak, hogy mindenkit levert a víz.

A Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva igazi botrányhős lett az utóbbi években, hiszen néha olyan fájdalmas őszinteséggel fogalmazza meg véleményét a többi celebről, hogy azzal sokakat felháborít. Lehet, hogy a rajongói pontosan emiatt szeretik őt, de az biztos, hogy a dögös kinézetével is könnyedén az ujja köré tudja csavarni az embereket.

Baukó Éva most vacsorázni ment a fitneszmodellként ismert barátnőjével, Sebestyén Ágival, és mindketten rendesen kicsípték magukat, hiszen úgy kidobták a hatalmas melleiket, hogy egyszerűen képtelenség máshova nézni – bár van egy olyan sejtésünk, hogy ezt alaposan belekalkulálták, mikor kirakták a szexi fotót.

A dicsérő, helyenként egészen kiéhezett hozzászólásokkal ostromló követők nehezen tudták eldönteni, hogy Baukó Éva, vagy Sebestyén Ági varázsolta el őket jobban, így kiegyezhetünk egy igazságos döntetlenben, hiszen mindketten gyönyörűek.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva és Sebestyán Ági közös képét, amitől biztos, hogy forróbb lesz a hangulat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás