promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálszexi: cicanadrágban tolta ki formás fenekét a Dancing with The Stars táncverseny amerikai győztese, a csodálatos Sharna Burgess - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Művészi beállítás szexi kisugárzással.

A Dancing with The Stars nevű táncverseny Magyarországon is reneszánszát éli, immár a második évad indult el, olyan celebekkel, sztárokkal és nézettségi rekordokat döntögető énekesekkel, mint Tóth Andi, Kinizsi Ottó vagy éppen Dobó Kata. Az előző évadban a marketingesek még azzal is népszerűvé tették a TV2-n futó műsort, hogy a magyarok egyik kedvenc szappanopra színésznőjét, Gabriela Spanicot is leszerződteték.

A színésznő felejthetetlen produkciókat mutatott be táncpartnerével, Andrei Mangrával.

A műsor formátuma az Egyesült Államokban született, ahol immár a jubileumi harmincadik évad megy, többek között olyan sztárokkal, mint Brian Austin Green, aki nemcsak a Beverly Hillls, 90210 sztárja volt, de ő volt Megan Fox férje is.

Most pedig az amerikai Dancing with The Stars egyik tündöklő csillagával, Sharna Burges-szel jár, így pedig az új évadban együtt táncolnak. A nyitószámuk pedig felejthetetlenre sikeredett,

a színpad közepén leheltek egymás ajkára szenvedélyes csókot.

Sharna Burgess az egyik leggyönyörűbb táncosnő a szériában, most pedig olyan szédületesen szexi képet posztolt, hogy biztosak vagyunk benne, hogy az állad le fog esni tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás