Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gabriela Spanic már nincs együtt a 17 évvel fiatalabb Andrei Mangrával

Gabriela Spanic már nincs együtt a 17 évvel fiatalabb Andrei Mangrával

Színes

Gabriela Spanic már nincs együtt a 17 évvel fiatalabb Andrei Mangrával

Színes

Baranyecz János 11:11

A Dancing with the Starsból ismert Andrei Mangra és Gabriela Spanic az utóbbi pár hétben együtt voltak, de a fiatal táncos most visszaköltözött Romániába.

Tavaly nagyot robbantott a TV2, mikor elindította a Dancing with the Stars című táncos műsort, amiben a szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic is versenybe szállt partnerével, Andrei Mangrával. A pár annyira megtalálta a közös hangot, hogy még a műsor vége után is együtt maradtak, ráadásul 17 évvel fiatalabb táncos a karácsonyt, és az újévet is a világhírű színésznővel töltötte – bár állítólag csupán barátságról van szó.

Most Andrei Mangra elárulta, hogy már nincsenek együtt Gabriela Spanic-kal, ugyanis hazaköltözött Romániába, ahol tovább folytatja a táncoktatást, illetve szeretne megtanulni színészkedni is, mert a Paula és Paulina sztárja meglátta benne a tehetséget.

Andrei Mangra állítólag Mexikóban szeretett volna elvégezni egy 6 hónapos, intenzív színészkurzust, de ott a járvány miatt nincsenek nyitva az iskolák, ezért inkább Romániában kezdi el a tanulmányait.

A népszerű táncos kicsit megnyugtatta a rajongókat azzal, hogy elmondta, jól váltak el Gabriela Spanic-kal, és most is tartják a kapcsolatot, de a színésznő heti 6 napot forgat, így sajnos elég kevés ideje van.

Borítókép: Gabriela Spanic és Andrei Mangra / via blikk.hu