promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic már nincs együtt a 17 évvel fiatalabb Andrei Mangrával
Borítókép:  Gabriela Spanic és Andrei Mangra / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dancing with the Starsból ismert Andrei Mangra és Gabriela Spanic az utóbbi pár hétben együtt voltak, de a fiatal táncos most visszaköltözött Romániába.

Tavaly nagyot robbantott a TV2, mikor elindította a Dancing with the Stars című táncos műsort, amiben a szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic is versenybe szállt partnerével, Andrei Mangrával. A pár annyira megtalálta a közös hangot, hogy még a műsor vége után is együtt maradtak, ráadásul 17 évvel fiatalabb táncos a karácsonyt, és az újévet is a világhírű színésznővel töltötte – bár állítólag csupán barátságról van szó.

Most Andrei Mangra elárulta, hogy már nincsenek együtt Gabriela Spanic-kal, ugyanis hazaköltözött Romániába, ahol tovább folytatja a táncoktatást, illetve szeretne megtanulni színészkedni is, mert a Paula és Paulina sztárja meglátta benne a tehetséget.

Andrei Mangra állítólag Mexikóban szeretett volna elvégezni egy 6 hónapos, intenzív színészkurzust, de ott a járvány miatt nincsenek nyitva az iskolák, ezért inkább Romániában kezdi el a tanulmányait.

A népszerű táncos kicsit megnyugtatta a rajongókat azzal, hogy elmondta, jól váltak el Gabriela Spanic-kal, és most is tartják a kapcsolatot, de a színésznő heti 6 napot forgat, így sajnos elég kevés ideje van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás