promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő dolog történt Curtisszel az elvonón – nem úgy ment a csoportterápia, ahogy kellett volna
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis nem ködösített, és bevallotta, hogy élvezte a drogozást.

Ismét képernyőre került Hajdú Péter bulvárműsora, a Frizbi, ami rengeteg csatornát megjárt már, de mindig ujjá tud éledni.

Egyértelmű volt, hogy a nagy visszatérésre két erős celebbel akar majd indítani Life TV, akikkel sokat foglalkozik a bulvársajtó. Az már az előzetesből kiderült, hogy Lagzi Lajcsi válok a feleségétől, míg Curtis az exkluzív interjújában beszélni fog a bérgyilkossággal vádolt, börtönben lévő bátyjáról.

Curtis testvére május óta van előzetes letartóztatásban. A rapper és az egész családjuk azt vallja, hogy Lajos ártatlan és már várják őt haza. Hajdú Péter rákérdezett arra is, hogy Curtis édesanyja hogyan fogadta a hírt.

A rapper az elvonón töltött időszakáról is őszintén beszélt a műsorban. Curtisnek már az első csoportterápiáról sikerült kizárnia magát. Az előadó nem akart mellébeszélni, és megjegyezte, hogy ha nem lett volna jó a drogozás, akkor nem csinálta volna.

Curtis heti 3-4 alkalommal is a drogokhoz nyúlt, és mint tudjuk a függősége a karrierjére is rossz hatással volt. Ma már kicsit felszabadultabban tud mesélni erről az időszakáról, szóval tényleg látszik, hogy maga mögött hagyta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás