promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis nagyon durván beszólt egy magyar focicsapatnak
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis nehezen viseli el, hogy a kedvenc csapata, az Újpest FC ilyen gyengén teljesít.

Az OTP Bank Liga tabelláját meglepetésre jelenleg a Kisvárda vezeti 18 ponttal. Őket követi a Ferencvárosi TC három pont lemaradásban, de azért tegyük hozzá, hogy a Fradinak van elmaradt mérkőzése. Cikkünk írásakor pont a harmadik helyen álló Paks ellen játszanak idegenben.

Hagyjuk is most a tabella elejét, és menjünk hátra, mivel az Újpest FC történelmi mélyponton van. A csapat az eddigi nyolc mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni. Eddig öt vereség és három döntetlen a mérlegük, szóval 3 ponttal a legutolsó kieső helyen állnak.

Szombaton az Újpest FC hazai pályán 3–1-re kikapott a Gyirmót FC Győrtől. A meccs után elszabadultak az indulatok, és az elégedetlenek hazai szurkolók levetették a játékosokról a mezt.

[[vid1]]   

Sokan nem tudják, de Curtis őrülten nagy Újpest drukker. A múltkori vereség után ő is teljesen kiakadt, és elküldte a fenébe csapatot.

„Elmentek a k*rva anyátokba!!! Talán én voltam az utolsók között aki kiállt értetek...EDDIG! Nem vagytok méltóak az Újpest mezre!!! Senkiháziak!!!”

- írta a rapper Instagramon.

Annyi biztos, hogy nehéz lesz innen visszakapaszkodnia a lila-fehéreknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás