promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik megosztotta mindenkivel, hogy mi a legnagyobb álma
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott labdarúgó úgy néz ki ezt nem az RB Leipzig színeiben fogja elérni.

Lehet, hogy Szoboszlai Dominik kezd egyre jobb formában lenni, de az RB Leipzig sajnos nincs a topon. A három magyar válogatottat is foglalkoztató német topcsapat (Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter, Willi Orbán) elég rosszul kezdte az idényt.

A Budesligában csak a 10-ik helyen állnak jelenleg: a hat lejátszott meccsből három vereség, két győzelem, és egy döntetlen a mérlegük. A válogatott szünet előtt hétvégén a kieső helyen álló VfL Bochum legyőzésével kúszhatnak majd fentebb a tabellán.

A magyar válogatott középpályása a Bundesliga hivatalos honlapján adott interjújában megosztotta a közönséggel, hogy mi a legnagyobb álma a karrierje során.

„Régebben is elmondtam, hogy a legnagyobb célom megnyerni a Bajnokok Ligáját, továbbá telt házas stadionokban, hetvenezer ember előtt játszani a válogatottban”

- idézte az NSO Szoboszlait.

Az RB Leipzig sajnos a Bajnokok Ligájában sem áll túl jól, mivel két vereség után nulla ponttal utolsók a csoportban.

Hamarosan Szoboszlai a magyar labdarúgó-válogatottban is újra pályára léphet Albánia ellen a vb-selejtezőn. Teltház biztosan nem lesz, mert a FIFA büntetése miatt ezt a meccset zárt kapuk mögött kell megvívnia a hazai csapatnak.

[[cikk2]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás