promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni ruhája olyan helyen „maradt nyitva”, amire nem számítottunk - szexi fotó készült az énekesnőről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még csak október 3-a van, de máris itt van a hónap egyik legszexibb fotója.

Tolvai Reni, a gyönyörű énekesnő rendszeresen oszt meg képeket a saját Instagram-oldalán. Az énekesnő általában bevállalós ruhákban jelenik meg a képeken, illetve olyan ruhadarabokat választ, amelyeket lehet, hogy csak nála fogtok látni.

A minap egy nagyon különleges fotóval jelentkezett, hiszen egy csillagjegyek által inspirált kollekció fotózásán vett részt, ő lett a Szűz. A kép egyszerre szexi és félelmetes.

Az énekesnő nemrégiben kicsit azzal tematizálta a hazai bulvárlapok kontentkínálatát, hogy a Blikk megírta, szakított korábbi párjával, Saunders Andrással akivel 11 évig volt együtt. A sztárpár még a Megasztár 5. szériájában jött össze.

Tolvai Reni nemrégiben elképesztő elismerésben részesült, ő lett az év legfittebb előadója, ő kapta a Just Clear Award elismerését. A díjátadót is egy csodálatos és persze bevállalós ruhakölteményben tisztelte meg.

Az énekesnő ugyanakkor rendszeresen fut bele a képei után kellemetlen kommentelőkbe is az interneten. Olykor pedig válaszol is a bizarr, már-már zaklatásba hajló kommentekre, amelyeket a közösségi médium felhasználói ráeresztenek Instagram-oldalára.

Tolvai Reni most egy nagyon szexi képpel jelentkezett, amelyet az egyik koncertje után lőtt, fenséges képét már több ezer lájkkal honorálta a rajongótábora:

Tolvai Reni legújabb klipje, amelyet Lotfi Begivel ás Rácz Gergővel közösen jegyez, még júliusban debütált a Youtube-on, azóta több százezer megtekintést zsebelt be az alkotás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás