promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni nem bírta tovább a zaklatást, keményen helyre tett egy kommentelőt
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Renit nyilvánosan zaklatta egy kommentelő, aki olyan tisztességtelen ajánlatot is adott neki, ami mellett már nem tudott elmenni szó nélkül az énekesnő.

Nemrég derült ki, hogy 11 év után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, de ez nem igazán lepte meg az énekesnő rajongóit, hiszen már a legutóbbi nyaralására se vitte magával a párját, ami sokaknak gyanús volt. A frissen szinglivé vált Tolvai Reni folyamatosan rakja fel magáról a szexi képeket Instagramra, de úgy tűnik, hogy ez nemcsak dicsérő kommenteket eredményezett, hanem egy zaklatót is.

„Az IKEÁ-ban van ágy is úgy tudom ! Kipróbáljuk ?”

„Szexet akarok veled ! :D AZONNAL ! :D Kár hogy Angliában élek ! De jöhetnél ide hozzám...ha gondolod ! :D”

– írta egy kifejezetten kiéhezettnek tűnő kommentelő, aki a fenti hozzászólások mellett még rengeteg más dolgot is közölt a hírességgel, de egyik sem volt túlzottan bizalomgerjesztő.

A tisztességtelen ajánlatot már Tolvai Reni sem tudta szó nélkül hagyni, ezért úgy döntött, hogy egy rövid, tiszteletteljes, de annál határozottabb válasszal vet véget a kommentelő zaklatásának:

„azonnal álljon le uram”.

A felhasználó utána is folytatta a beszólogatást, de Tolvai Reni már nem méltatta reakcióra, hiszen jó eséllyel abban reménykedett, hogy amint megunta, majd abbahagyja az írogatást – bár ebben az esetben talán jobb lett volna a híresség számára inkább a jól bevált tiltás+törlés opciót választani, hiszen ez a kommentelő tényleg nem tudta, hogy hol a határ.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni képét, ami alatt a zaklatás történt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás