promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a 91 éves zseni, Clint Eastwood 64 évvel fiatalabb, csúcsbombázó randipartnere - lesifotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy sokkal fiatalabb lánnyal látták együtt a legendát.

Clint Eastwood idén májusban töltötte be a  91. életévét. Az immár amerikai ikonná növő, fáradhatatlan színész- és rendezőóriás elképesztő karriert tudhat a háta mögött. A fiatalos tempó pedig nemcsak munkájában, de magánéletében is visszaköszön.

Ám most úgy tűnik, hogy lezárul egy nagy filmtörténeti korszak, amely egyben fontos világtörténeti periódus is.

Idén szeptember végén ugyanis megjelent Clint Eastwood hivatalosan is az utolsó filmje, egy western dráma, a Cry Macho, amely egy zseniális filmekben tobzódó karrier végére tesz drámai pontot. Eastwood amúgy 50 éve rendez filmeket, ezen idő alatt pedig pedig majdnem fálszáz filmhez adta a tudását. A Jó, a Rossz és a Csúf sztárjának sokak szerint az amerikai álmot és úgy egész Amerikát újraértelmező filmje, a Gran Torino a legjobb alkotása.

A filmet ő rendezte, és a főszerepet is ő játszotta.

Clint Eastwood az életet is nagykanállal falja, két feleség és nyolc gyermek után elsőzör egy tőle 35 évvel fiatalabb nő, Cristina Sandera oldalán találta meg a boldogságot, majd pár éve randizgat a tőle 64 ével fiatalabb, gyönyörű Noor Alfallah-hal. Először 2019-ben fotózták le őket együtt. Afallah korábban Mick Jagger-rel is járt.

A páros nem erősítette meg kapcsolatát, Noor Alfallah pedig a pletykák beindulása óta priváttá tette Instagram-profilját is. Noor Alfallah amúgy televíziós és filmproducer, aki egyelőre csak kisebb filmekhez adta a nevét. Diplomáját filmművészet szakirányon szerezte. Korábban ez a lesiftó készült róluk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás