promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis kitálalt Majkáról – Tönkretette barátságukat a kábítószer?
Borítókép:  Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis őszintén vallott a Frizbi című műsorban Majkáról, és arról, hogy az évekkel ezelőtti drogbotrány óta milyen a kapcsolatuk.

2018-ban nagy port kavart, mikor Majka a SZIN színpadán lerántotta a leplet Curtis komoly kábítószer problémájáról, és elmondta, hogy kénytelenek megválni tőle a függősége miatt. Curtis azóta már jobban van, összeszedte magát és újból együtt zenél Majkával – most pedig Hajdú Péter Frizbi című, a Life TV-n futó műsorában elárulta, hogy valójában milyen a kapcsolatuk a botrány óta.

„Mi nagyon jóban vagyunk, de azt nem mondom, hogy ugyanolyan jó barátok, mert már nem járunk annyit össze, mint mondjuk anno. Peti azért tíz évvel idősebb, más társaságba jár, mint én. Sokat járunk együtt is, most is tervezünk például közös nyaralást, szóval jó barátok vagyunk. [...] De olyan, mint a legelején, hogy tényleg mindent együtt csináltunk, már nincs. Azért kettőnk életvitele teljesen más, ő sokkal nyugodtabb csávó. Én 32 éves vagyok, ő 42, már csak ebből is adódik, hogy más a habitusa, de nagyon szeretjük egymást”

– idézi Curtist a Blikk.

Ezek alapján a rapper függősége (amire amúgy állítólag 100 milliós tételben költött) nagyon rányomta a bélyegét a Majkával való barátságára, de szerencsére nem tudta elpusztítani azt, hiszen most is jóban vannak, teltházas koncerteket adnak és számíthatnak egymásra – de már nem olyan szoros a kapcsolatuk, mint régen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás