promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a rajongvagyűlölt negyedisten, Steven Seagal felesége, a gyönyörű Erdenetuya Seagal - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ember, aki rengeteg, szinte zseniális akciófilmet készített.

Steven Seagal-lal kapcsolatban észlelhető egy kis zavar az erőben, hiszen vele kapcsolatban nem arról beszélhetünk, hogy egy-egy filmjének kultusza alakult ki az évek vagy évtizedek alatt, inkább arról van szó, hogy Steven Segal-nak alakult ki kultusza.

Bármit is csinál, a rajongótábora feltétel nélkül és mindig imádja, És Steven Seagal elég sok dolgot csinál, színész, producer, forgatókönyvíró, harcművész és blueszenész is.

Seagal élete sem semmi, hiszen például fiatalkorában Japánban élt, és aikidóoktatóként tevékenykedett, az elmondások szerint ő volt az első külföldi Oszakában, aki saját edzőtermet nyitott.

Seagal-nak a rengeteg trash-film mellett egészen kíváló alkotások is a számlájára írhatók, az Úszó erőd, A tűzparancs vagy A patrióta igazi akciófilm-különlegességek. Seagal a kilencvenes években az egyik legjobban fizetett színész volt Hollywood-ban.

Steven Seagal négyszer házasodott életes során, és házasságaiból hét gyermeke van. Mostani feleségével, Erdenetuya Batsukh-kal 2009-ben házasodtak össze.

Erdenetuya Batsukh mongol származású táncosnő, hazájában az egyik legjobb táncosnőnek tartják. A színésszel akkor ismerkedtek meg, amikor Seagal Mongóliában volt kiküldetésen, hogy pénzt gyűjtsön egy filmhez, amit már régóta meg akart csinálni, a nagy mű Dzsingisz Kán életéről szólt volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás