promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Scarlett Johansson jóképű férje, a mindig mosolygós Colin Jost - videó
Borítókép:  Julie Edwards/LFI/Avalon./Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A humorista és a színésznő 2020-ban kötötték össze az életüket.

Scarlett Johansson több tucat ikonikus film főszereplője, de talán mégis a legismertebb szerepe a Bosszúállók-filmekben Romanoff ügynöké, azaz Fekete özvegyé. A karakter nemrégiben saját, egészestés filmet is kapott, amelynek egy rakat jelenetét a magyar fővárosban, Budapesten vették fel.

De a színésznő többek között olyan drámákhoz adta a nevét, mint a Házassági történet vagy éppen az Amerikai Rapszódia, de rengeteg sci-fiben is szerepelt, mint például a Lucy vagy A felszín alatt. Már gyermekkorában is színésznek készült, céltudatosan ment előre a karriere.

Első nagyobb sikerét a Suttogó című filmben érte el Robert Redford oldalán, ekkor kezdtek rá felfigyelni a komolyabb filmesek.

Mostani férjével, Colin Jost-tal 2017-ben kedztek el randizni, majd 2020 októberében házasodtak össze. Jost filmes és humorista berkekben is ismert, hiszen ő az egyik forgatókönyvírója a Saturday Night Live című nagysikerű műsornak 2005 óta.

Jost számtalan díjat zsebelt be az évek alatt a műsorban nyújott teljesítményéért.

Emlékezetes jelenet volt, amikor férje úgy köszöntötte Scarlett Johanssont, hogy leöntötte őt zöld trutymóval, amikor épp ünnepi beszédét tartotta az MTV Generation Award-díj átvételekor:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás