promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert megrázó őszinteséggel beszélt édesanyja elvesztéséről – videó
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Kadarkai Endre (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert most teljesen megnyílt a világnak, és élete egyik legrosszabb időszakáról mesélt, mikor elhunyt az édesanyja.

Puzsér Róbertet leginkább a könyörtelen, félelmet nem ismerő véleményéről ismerik az emberek, hiszen a magyar celebvilág szinte összes tagjának nekiment már legalább egyszer, ráadásul általában olyan durva jelzőkkel illeti a hírességeket, hogy mindig botrány lesz belőle – nemrég például Nagy Feró is kapott tőle pár kemény mondatot.

Puzsér Róbert most Kadarkai Endre Szavakon túl című rádióműsorában szerepelt, ahol megrázó őszinteséggel beszélt élete legnehezebb, legfájdalmasabb időszakáról, amikor meg kellett műteni a gerincét, pánikrohama volt, kampányolt, ráadásul szeretett édesanyját is elveszítette.

„Anyámmal annyira erős volt a kapcsolatom, hogy annak az érzelmi intenzitásához, szellemi-lelki erejéhez, amivel anyám magához kötött, vagy én fűződtem az anyámhoz, nem nagyon ér fel semmi”

– idézi a Blikk Puzsér Róbertet.

A kritikust nagyon megviselte édesanyja halála, és úgy érezte magát, mintha elveszítette volna a talajt, miközben eluralkodott rajta a magány.

Itt lehet meghallgatni Kadarkai Endre beszélgetését Puzsér Róberttel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás