promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert mennydörgő szavaitól visszhangzik a magyar internet - a Sztárban Sztár leszek! zsűrítagjáról, Tóth Gabiról mondta el a véleményét
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kritikus bejegyzése már több ezer lájkot kapott a Facebook-on.

Puzsér Róbert kritikáit hétről hétre több tízezer magyar olvassa el az interneten, illetve hallgatják őt Horváth Oszkárral közös műsorában, a SpiritFM-en futó Önkényes Mérvadóban, valamint nézik műsorait a tévében.

A szókimondó kritikus most az elmúlt hónapkban hatalmas médiafókuszt kapó énekesnőről, a Sztárban Sztár leszek! egyik zsűritagjáról, Tóth Gabiról mondta el a véleményét a Hírklikk-en megjelent véleménycikkében.

Tóth Gabi amúgy az elmúlt időszakban a közösségi média letiltások, illetve a pápalátogatás kapcsán volt elsősorban a hírek kereszttüzében, miközben a Sztárban sztár leszek! című műsorban is történtek összezördülések Majkával.

Puzsér Róbert kifejti a kritikában:

"Nos, tisztázzuk: a „bullying” kifejezésnek jelentése van – privát szférában, személyes élethelyzetben, mondjuk iskolában, munkahelyen vagy tömegközlekedésen zajló, erőszakos zaklatás megnevezésére szolgál. Az ország egyik legismertebb celebjének, a vakuk villanófényében sütkérező médiahisztérikának a magyarok arcába tolt hazugságát és ízléstelenségét illető vélemény nem bullying. A neve: szabad nyilvánosság, kritika, társadalmi immunválasz."

Majd hozzáteszi:

"Tóth Gabi tévesen azonosítja a problémát, amikor kifejezésre juttatja, hogy a YouTube-csatornájáról kitiltott felhasználók azért minősítgették és gyalázták őt, mert keresztény. Épp ellenkezőleg: azért minősítgették és gyalázták, mert nem hiszik el neki, hogy keresztény."

A teljes kritika IDE kattintva olvasható el.

Akik pedig Puzsér egyik legkedveltebb műsorát, a Sznobjektívot nagyon várják vissza a tévéképernyőre, azok számára az elmúlt napokban érkezett egy rossz hír. Mindenesetre korábbi műsorai visszanézhetők a Youtube-on, az idei évad egyik legpopulárisabb része az volt, amelyben a kritikus a 10, szerinte legmérgezőbb magyar popsztárt tette rá egy toplistára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás