promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik Majka és Tóth Gabi balhéja? – Most tiszta vizet öntöttek a pohárba!
Borítókép:  Majka / tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly vita alakult ki Majka és Tóth Gabi között a Sztárban sztár leszek! forgatásán, most pedig kiderült, hogy sikerült-e azóta kibékülniük.

Nemrég nagyon meglepődtek a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! nézői, mikor Majoros Péter, azaz Majka és Tóth Gabi csúnyán egymásnak estek a forgatáson, ráadásul az énekesnő ki is vonult dühében. A műsorvezető, Tilla most megkérdezte őket, hogy sikerült-e kibékülniük, vagy még tart-e köztük a nagy port kavaró balhé.

„- Tóth Gabi: Azért a Peti egy nagyon erős jellemű férfi.
- Tilla: Emberedre akadtál!
- Tóth Gabi: Nem véletlenül hívnak engem a női Majkának sokszor, mert hogy küzdök, meg megvan a kis önérzetem, ahogy neki is, és itt nyilvánvaló volt, hogy ez egyszer csak csattanni fog, de ez nem nyomja rá a kapcsolatunkra a bélyegét. Ilyen jól nem éreztem még magam zsűriben”

– hangzott el.

Úgy tűnik, hogy Majka és Tóth Gabi között leginkább azért van feszültség, mert túlzottan hasonlítanak egymásra, szóval minden jel arra utal, hogy a tipikus „két dudás nem fér meg egy csárdában” esete állhat fent. Ehhez képest szerencsére csak ritkán fajulnak odáig a dolgok, hogy vitába torkolljon egy szóváltásuk, hiszen mindketten profik – bár szinte biztosra vehető, hogy a jövőben még lesz egy-két csatájuk a nézők szeme láttára.

Itt lehet megnézni a fent idézett jelenetet a Sztárban sztár leszek!-ből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás