promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly dologgal vádolják Köllő Babettet: tényleg csak a pénze miatt van együtt a férjével?
Borítókép:  Köllő Babett / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett őszintén reagált azokra a vádakra, amik szerint pusztán anyagi okokból van a férjével.

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című realityvel robbant be a köztudatba, ahol betekintést engedett a sokak szerint fényűző életébe. Hamar ő lett a közönség egyik kedvence, manapság pedig a Sztárban sztár leszek! egyik mestereként láthatjuk a TV2 képernyőjén.

Köllő Babettet rengetegen szeretik, de persze akadnak olyanok is, akik támadják őt, hiszen többször is előfordult már, hogy idegenek azzal vádolták meg, hogy csak a pénzéért jött össze a férjével, akinek van egy autóalkatrészeket forgalmazó cége, mellette pedig ingatlanfejlesztéssel foglalkozik – a színésznő most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy egyáltalán nem erről van szó.

„Tizenhat éve vagyunk házasok, van egy közös gyerekünk, szerintem azért ez elég beszédes. Ha a pénzre utaztam volna, akkor pár év után elválok és keresek egy még gazdagabb férfit”

– mesélte a Blikknek Köllő Babett.

A híresség arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg annak idején a szerelmével, akivel a jelek szerint nagyon jó a házasságuk, és igazi társra leltek egymásban:

„Egy autóversenyen ismerkedtünk meg, ugyanis ő is versenyzett. Emlékszem, hogy kimentem a futamra, és volt ott egy félmeztelen táncoslány, a férfiak pedig körbeállták, bámulták. Odaléptem, és valami olyasmit mondtam, hogy »Jó a látvány, mi?«. Ezután ő odajött hozzám, hosszasan beszélgettünk, de részemről nem volt szerelem első látásra. Később megszerezte a számomat, elhívott ebédelni, és ő más volt, mint a korábbi idióta pasijaim, akik rengeteg sérülést okoztak. Úriember, aki figyelt rám, és a közel húsz év alatt nem találkoztam olyan férfival, aki a nyomába érhetne.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás