promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis olyan üzenetet kapott a barátnőjétől, ami minden férfi legféltettebb vágya
Borítókép:  Curtis / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis büszkén osztotta meg azt a megható, bensőséges, szerelmes üzenetet, amivel a barátnője lepte meg őt.

Curtisnek volt egy balhékkal teli időszaka, de ez már a múlté, hiszen az utóbbi években összeszedte magát és sikert sikerre halmoz. A rapper folyamatosan adja a teltházas koncerteket Majkával, ráadásul boldog párkapcsolatban él szerelmével, a kosárlabdázóként ismert Barnai Judittal, akivel tavaly jöttek össze.

Úgy tűnik, hogy Curtis és Barnai Judit tényleg remek párost alkotnak, és nagyon szeretik, illetve támogatják egymást, hiszen amikor a rapper hazaért a legújabb, „Piszkos kölyök” című zenéjének klipforgatásáról, ez az üzenet fogadta őt a kedvesétől:

„Szia Szerelmem! Mire hazaérsz, végzel és kész vagy egy újabb csodával amit alkottál. Hihetetlen a tehetséged, mindig ámulok rajta, mindig tudsz újat mutatni. Nem csak nekem, a világnak is. Nagyon büszke vagyok Rád. Szeretlek. A Világom vagy”.

Curtis egy 24 óráig elérhető Insta Storyban büszkélkedett el az egészen megható, érzelmekkel teli írással, ami biztos, hogy nagyon jólesett neki. Az ilyen kedves szavak mindig meg tudják melengetni az ember lelkét még akkor is, ha a legtöbb férfi sosem vallaná be magának, hogy sokszor pontosan erre van szüksége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás