promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis nyilvánosan kért segítséget az emberektől, de mindenki kiröhögte őt – fotó
Borítókép:  Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis egy fontos kérdéssel fordult a követőihez, de senki sem tudta komolyan venni őt.

Curtisnek az utóbbi években volt pár elég komoly botránya, de ezeket sokak számára meglepő módon egyáltalán nem sínylette meg a karrierje – sőt, mondhatni újult erővel tört fel, és most szinte sikeresebb, mint valaha, hiszen rengeteget koncertezik (hol egyedül, hol Majkával, hol más sztárvendégekkel), és csak úgy ontja magából a slágereket.

A rapper most a több mint 300 ezres követőtáborától kért segítséget, ugyanis klipet forgat a legújabb, „Piszkos kölyök” című zenéjéhez, és tudnia kellett, hogy melyik napszemüveget válassza a felvételhez – az egyik lehetőség pedig rendesen megnevettette a közönséget.

„A holnapi klipforgatásra melyik szemüveget válasszam szerintetek ? Jobb vagy bal ?”

– kérdezte Curtis a rajongóitól, akiket határozottan meglepett, hogy a jobb oldalon lévő napszemüveg egy virágos, kifejezetten nőies darab.

A híresség természetesen csak poénkodott egy sort, és a másikat választotta a forgatáshoz, pedig a kommentszekcióban Pély Barna és Csuti is arra szavaztak, hogy a virágosat kéne felvennie – de ne adjuk fel a reményt, hiszen könnyen lehet, hogy hamarosan ebben a cuki virágos napszemüvegben láthatjuk Curtist egy menő rapvideóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás