Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka keményen beszólt Tillának – Eddig tartott a barátság?

Majka keményen beszólt Tillának – Eddig tartott a barátság?

Színes

Majka keményen beszólt Tillának – Eddig tartott a barátság?

Színes

Baranyecz János 11:31

Majka nem kímélte Tillát, miután a műsorvezető kirakott pár képet a rapper esküvőjéről, és szóba hozott egy bizonyos tartozást.

Nemrég házasodott össze több év után Majoros Péter, azaz Majka és szerelme, a Dundikaként ismert modell, Majoros Hajni, ráadásul három napon keresztül ünnepeltek egy álomesküvő keretein belül, amin ott volt a magyar sztárvilág színe-java. Természetesen Majka egykori műsorvezetőtársa és barátja, Tilla is jelen volt a jeles eseményen, és erről meg is emlékezett az Instagram oldalán.

„Majkáék esküvőjéről itt a hajnali buli egy szép pillanata. itt mondtam meg neki, hogy elengedem a tartozásait! Majeszka én is szeretlek, és legyetek boldogok!!!!”

– írta Tilla.

Till Attila ezzel arra célzott poénkodva, hogy Majkának anyagi gondjai vannak, ami persze állítólag egyáltalán nem igaz – sőt, a pletykák szerint a rapper az ország egyik legsikeresebb előadója.

Majka rögtön viszonozta a baráti beszólást, és hasonló „kedvességgel” válaszolt Till Attilának, hiszen azzal viccelődött alaptalanul, hogy Tilla neki köszönheti a sikereit, és minden tudását, amit műsorvezetőként hétről hétre demonstrál a tévében:

„köszönjük szépen te fiujjju:).. elengedem most mar a kezed. Egyedül is meg kell állnod a helyed a televíziózásban.”

Itt lehet megnézni Tilla posztját:

Borítókép: Majka / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria