Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kelemen Anna meztelen képe olyan durva lett, hogy cenzúrázni kellett – Mutatjuk!

Kelemen Anna meztelen képe olyan durva lett, hogy cenzúrázni kellett – Mutatjuk!

Színes

Kelemen Anna meztelen képe olyan durva lett, hogy cenzúrázni kellett – Mutatjuk!

Színes

Promotions 10:10

Az egykori Playmate, Kelemen Anna egy elég bevállalós képet rakott ki magáról, amin meztelenül szerepel, mellette pedig kifejezetten érdekes dolgokról elmélkedik.

Aki követi Instagramon Kelemen Annát, az pontosan tudja, hogy ő nem csupán elképesztően vadító fotókkal és videókkal hívja fel magára a figyelmet, hanem néha olyan ötleteket és gondolatokat is megoszt az emberekkel, amik egészen meglepnek mindenkit – most pedig kombinálta a kettőt, így kaptunk tőle egy érdekfeszítő elmélkedést, amihez járt egy dögös kép is.

„»Elnök Úr,készüljön fel a becsapódásra!« Ez a kedvenc idézetem,ahol Gerard Butler rendre megmenti az USA elnökét. A titkosszolgálat munkájára alapuló akció filmekben gyakran felszisszenünk-ez Hollywood,ilyen nincs,ez képtelenség de mióta elolvastam,hogyan likvidálták Mohszen Farizade iráni atomtudóst,rá kell döbbennem,hogy a filmek gyenge utánzatai a valóságnak. Irán egyre nagyobb energiát fordít az urándúsításra,noha tagadja,hogy atomfegyvereket gyártana,Izrael pedig egyre nagyobb figyelmet fordít a műholdas távvezérlésekre! 20 évvel ezelőtt a drog és a prostitúció volt a téma,mára ezek harmatgyenge hírek és jön illetve itt van a »mindent tudunk,mindent látunk korszaka«! Fogadd el!”

– írta Kelemen Anna a pucér fotója mellé.

Az biztos, hogy Annácska néha tényleg egészen meghökkentő dolgokat képes írni, de ez is csak azt mutatja, hogy egy igazán különleges személyiség rejlik a csábító külső mögött, ami sokak számára csak még vonzóbbá teszi őt – bár az sem elhanyagolható, hogy most konkrétan meztelenül pózolt, és csak pár szívecske cenzúrázza a testét ezen az enyhén 18+-os képen:

Borítókép: Kelemen Anna / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)