promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő lebukott: hamarosan jön a baba?
Borítókép:  Gyuricza Dóra és Rácz Jenő / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy sokat sejtető poszt beindította Rácz Jenő követőinek fantáziáját, és többen is úgy gondolják, hogy hamarosan apai örömök elé néz a sztárséf.

Nemrég derült ki, hogy a Nyerő páros című műsor tavalyi győztesei, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra titokban összeházasodtak, és már egy ideje tervezgetik a családalapítást, csak még pihennek egy kicsit előtte – nos, úgy tűnik, hogy a sztárpár meghozta a döntést, és végre készen állnak a gyerekvállalásra – legalábbis a rajongók szerint vannak erre utaló, elég komoly jelek.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kiraktak magukról egy közös fotót, ami mellé mindössze három szívecskét tettek. Ez alap esetben nem számítana különleges dolognak, de a követők szerint ez valójában egy titkos bejelentés, hogy úton van az első gyermekük.

„Dóri múltkor nyilatkozta mikor a gyerekről volt szó, hogy »kicsi« pihi, aztán jöhet a baba. ez a »kicsi« idő letelt, én nagyobb összeget tennék rá hogy jön a baba.. nem véletlen a három szivecske... miért pont 3??”

– írta reménykedve az egyik kommentelő.

Könnyen lehet, hogy Rácz Jenőék részéról ez valóban egy kreatív kis utalás arra, hogy Gyuricza Dóra teherbe esett, hiszen eddig is elég titokzatosak voltak az ilyen dolgokkal kapcsolatban – bár valószínűbb, hogy ennek a feltételezésnek egyáltalán nincs alapja, és csupán egy romantikus posztról van szó, amibe a rajongók látják bele a lebukást és az örömhírt.

Bármi is legyen az igazság, valószínűleg hamarosan kiderül, de addig is itt lehet megnézni Rácz Jenőék romantikus bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás