promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka álomesküvő: olyan kép került elő, amelyet eddig csak kevesen láthattak - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az esküvő eddigi legromantikusabb fotója?

Talán az augusztus egyik legnagyobb eseménye volt Magyarországon az ország egyik legismertebb emberének, a műsorvezető-rappernek, Majkának és kedvesének, Hajninak az esküvője. A lakodalom igazi médiaesemény is volt annak ellenére, hogy a sajtó csak távolabbról fényképezhette a szereplőket. Persze az esküvő résztvevői tettek fel azért a közösségi oldalaikra képeket.

A szeptemberi Hot! magazin azonban már a címlapján hozta az esküvőt, az újság lapjain pedig egyéb titkokat is megtudhattunk Majka és Hajni háromnapos gigalagzijáról. A Sztárban sztár leszek! zsűritagja többek között arról is mesélt a lapnak, hogy a szertartás előtt rosszul lett.

Az esküvőről Hajni és Majka sem posztolt képeket, korábban csupán egyetlen közös képpel jelentkeztek be. Majka Instagram-oldalán most megjelent egy nagyon romantikus kép,

amely valószínűleg az után készült, hogy kimondták a boldogító igent. Korábban ebből a képből már a Hot! Facebook-ján jelent meg egy kisebb részlet, de most Majka oldalán úgy került ki, hogy a résztvevők is láthatók rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás