promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb fotók jelentek meg Majkáék gigantikus esküvőjéről - hajnalig tartott a sztároktól hemzsegő lagzi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka és kedvese Hajni tíz év együttélés és két gyönyörű gyermek után pénteken kimondta a boldogító igent egy szekszárdi borbirtokon. A háromnapos, gigantikus sztáresküvő első napjáról Till Atilla és Ördög Nóra is posztolt. 

Mint ahogy azt a Promotions korábban már megírta, pénteken délután sorra érkeztek a magyar sztárok Majka és gyermekeinek anyja, Majoros Hajnalka esküvőjére, amelyet egy neves szekszárdi borbirtokon tartottak meg. 

Blikk beszámolója szerint még el sem kezdődött az ünnepély, Majka már hangosan szentségelt, később pedig a sajtó munkatársai felé mutatta a középső ujját, majd az ujjmutogatást más is bevetette, a Bors egy képet tett közzé az eseményről. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz: 

Miután megnyugodtak a kedélyek a pár elindult a szertartásra, majd az igenek kimondása után következhetett a gigantikus lagzi. A hajnalig tartó mulattságról több sztár is posztolt közösségi oldalára. Tilla például egy vicces képpel próbálta barátját, Majkát kellemetlen helyzetbe hozni, míg Ördög Nóri a tánctudását is megmutatta. 

A gigantikus, háromnapos Majka esküvő vasárnapig tart. 

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás