promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett bevállalta: megmutatta a világnak, hogy valójában minek köszönheti a szépségét – videó
Borítókép:  Köllő Babett / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett bátor döntést hozott, és nem titkolja tovább, hogy milyen arcápolási rutinnal őrzi meg a szépségét.

A Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője, Köllő Babett jelenleg a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! egyik mestereként varázsolja el a nézőket, akik már több platformon is feltették a kérdést, hogy vajon mitől ilyen csinos és fiatalos a híresség. Köllő Babetthez is eljutottak a kíváncsiskodó kommentek, ezért most sokak legnagyobb örömére elárulta a titkát.

„Nagyon féltem a bőrömet.Sok folyadékot iszom,nem megyek napra,de a napi arcápolási rutin is elengedhetetlen.Sok időm nincs rá,ezért professzionális gépek segítségét is igénybe veszem.Ezek lerövidítik a kezelés időtartamát és hatékonyabbá is teszik.A szép bőr fiatalon adott,de ha nem kezdjük el időben a napi támogatását ,akkor gyorsabban idősödünk.Én ebben hiszek.Minden áldott nap kicsit tenni”

– írta Köllő Babett.

Örülhetnek a színésznő követői, ugyanis nemcsak a fent olvasható szöveggel ajándékozta meg őket, hanem egy videóval is, amiben részletesen megmutatja az arcápolási rutinját, hogy mindenki tanuljon belőle, hiszen neki nagyon beváltak a benne használt készítmények és eszközök – szóval aki tudni akarja Köllő Babett szépségének titkát, mindenképp nézze meg az alábbi felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás