promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szupermodell, Heidi Klum egy 17 évvel fiatalabb pasival csinál elképesztő dolgokat a zuhany alatt - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum igazán vad életet él.

Heidi Klumot nem kell bemutatni senkinek, a szupermodell arca az elmúlt évtizedben több tucat termékkel kapcsolatban került be a köztudatba. Heidi Klum, a gyönyörű modell immár a popkultúránk szerves része. Az első, szépségével a világot leigázó kampánya a Victoria's Secret-hez kapcsolódik, ekkor vált igazi szupermodellé.

Heidi később színésznőként is kipróbálta magát, többek között szerepelt a Szex és New York, illetve a CSI: Miami helyszínelők című sorozatban is.

Heidi Klum harmadik férje Tom Kaulitz, aki 17 évvel fiatalabb a modeltől, és akit valószínűleg mindenki ismer, hiszen a korábban nagy karriert befutó német pop-punk zenekar gitárosa, akire még tinédzser fürtjeivel emlékezhettek. Tom ikertestvére, Bill az együttes énekese.

Jó pár éve a Durch den Monsun című slágerük uralta a Youtube-ot, később pedig angolul is játszották a dalaikat, az egyik legnépzerűbb trackjük a Scream lett.

A formáció amúgy a mai napig létezik, és gyártják a dalokat is.

Tom Kaulitz viszont nem rekedt benne a tinibálvány szerepében, okosan kilépett ebből, és a népszerűségét kamatoztatta egyéb üzleti és művészeti szcénákben is. Tom zeneszerzéssel, dalszövegírással és producerkedéssel is foglalkozik. Testvérével pedig éppen pár napja elindítottak egy igazán popkulturális vállalkozást a Spotify-on, Kaulitz Hills című podcastjükben hétről hétre kitárgyalják majd a világ legfontosabb eseményeit. Természetesen sajátos hangsúlyokkal, egyedi hangnemben, és németül.

Tom Kaulitz ás Heidi Klum amúgy elképesztően szabad életet élnek, igazi álompárként jelennek meg a közösségi médiában. A modell a házasságával kapcsolatban mindig megjegyzi, amikor a nagy korkülönbséget firtatják, hogy Tom új színt hozott az életébe, és soha életében nem volt még ennyire boldog.

Heidi Klum közösségi oldalai pedig brutálisan szexi kontentekkel operálnak, a tartalmak rajta nagyon sokszor intimek, és feltárulkozók, és ebbe sokszor bevonja Tomot is.

Az utóbbi időszak egyik legnépszerübb kontentje az volt, amikor meztelenül zuhanyoztak, és közben énekelték kedvenc dalukat:

De talán még ennél is szexibb volt a félmeztelen fogmosás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás