promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a félmeztelenül fogat mosó Heidi Klum
Borítókép:  Heidi Klum. Forrás: AFP/Angela Weiss
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szupermodell felvétele hatalmas siker az internetezők körében.

[[adv]]

A német származású Heidi Klum a Victoria's Secret angyalaként vált ismertté, amit csak fokozott az 1998-as Sports Illustrated fürdőruha kiadványában való szereplés. A filmvásznon is kipróbálhatta magát, hiszen többek között szerepelt a Szex és New York, és a CSI: Miami helyszínelők című sorozatokban. Németországban ő vezette az Americas Next Top Model német verzióját, a Germany's Next Topmodelt.

Magánélete még érdekesebb hírekkel szolgált a bulvárlapoknak. Hiszen felesége volt Ric Pipino sztárfodrásznak, a válás után a Red Hot Chili Peppers énekesének lett a barátnője. 2004-ben a Formula-1 egyik nőfalójától, Flavio Briatorétól született kislánya, majd 2005-ben férjhez ment a brit énekeshez, Sealhez, akitől három gyereke született.

Az utóbbi időben azzal került a címlapokra a 46 éves Heidi Klum, hogy egy párt alkott a Tokio Hotel 16 évvel fiatalabb gitárosával, Tom Kaulitz-cal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Show Time @tokiohotel BERLIN

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

A modell most egy olyan szexi videóval örvendeztette meg Instagram követőit, akik több mint 6,3 millióan vannak, ami nem sok mindent bíz a fantáziára...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GUTE NACHT IHR LIEBEN #heidiklumintimates

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás