promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi most megmutatta a világnak - a fotóját már több mint 14 ezren lájkolták
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elképesztő fotóval jelentkezett közösség oldalán.

Tóth Andi Instagram oldala és klipjei a közösségi médiában elképesztő erővel pörögnek. A most feldobott képe 3 óra alatt már több mint 14 ezer lájot zsebelt be, a 2021. június 8-án a Youtube-on,

a Néztek című számához megjelenő klipje pedig 3 hónap alatt közel 10 millió megtekintésnél jár. 

Tóth Andi élete is nagyon pörgős az elmúlt hónapokban, a rengeteg koncertje és klipforgatása mellett még a TV2 egyik sorozatában, a Mintaapákban is szerepet kapott, Makranczi Zalánnal pedig már az elején egy intim jelenetben is szerepeltek, amelyben az énekesnő megmutatta formás idomait is. Később pedig azt is elárulta egy másik műsorban, hogy mégis milyen érzés volt szerepelni egy ilyen jelenetben.

Az énekesnő ezek mellett gőzerővel készül a TV2-n hamarosan új évaddal jelentkező Dancing with The Stars című showműsorra, ahol Andrei Mangrával közösen fognak majd táncolni a színpadon.

A fiatalok között pedig a munkakapcsolat mellett már kialakult egy szoros barátság is, korábban egy olyan kép is készült róluk, amikor kézen fogva sétálnak.

Tóth Andi most egy elképesztően szexi fotóval jelentkezett az Instagram-on, a posztszövegből pedig azt is megtudhatjuk, hogy a Dancing with The Stars második évada szombaton kezdődik majd a TV2-n:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás