Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi mellbimbót villantott, aztán feltette a magyarságot évezredek óta lázban tartó kérdést

Tóth Andi mellbimbót villantott, aztán feltette a magyarságot évezredek óta lázban tartó kérdést

Színes

Tóth Andi mellbimbót villantott, aztán feltette a magyarságot évezredek óta lázban tartó kérdést

Színes

Promotions 19:58

Válasz is született a kérdésre.

Tóth Andi posztja egy nagyszerű alkalom, hogy beszélgessünk kicsit a magyarság egyik szimbólumáról, a krumplilevesről. Az énekesnő egy szponzorált posztja közepette ugyanis feltett egy kérdést, miszerint:

"Kolbásszal vagy sonkával csináljam a krumplilevest?"

A válaszért pedig a rajongókhoz fordult.

Ez a poszt zseniális több okból kifolyólag is. Mivel egy reklámról van szó, minél több látogtó látja a posztot, annál jobb lesz az elérés, annál jobban fog örülni a szponzor, mivel így rengeteg potenciális vásárlójához jutott el az üzenete. Itt éppen egy felsőről van szó, amelyet Andi nagyszerűen kiemel a posztolt képen.

A kérdés pedig a magyarság egyik tradicionális ételét, a krumplilevest idézi meg. Ez az a krumplileves, ami a Kádár-korszak egyik szimbóluma Kádár János mondása szerint, amely úgy hangzott:

"A krumplileves legyen krumplileves"

Amely annyit tett átvitt értelemben, hogy az egyszerű, puritán élet is lehet teljes értékű. Mint egy korábbi Indexes cikkből kiderült, az internetet még manapság is áthatja a Kádár-kori nosztalgia. A kutatásból kiderült, hogy a Facebook-leglájkoltabb posztjai mind-mind nosztalgikus cikkek, amelyek részben a Kádár-korszakhoz kapcsolódnak, a Kádár-kor egyik szimbóluma pedig a krumplilelves. 

A krumplileveses bonmot-ot pedig szinte mindenki ismeri, mégha már nem is tudja konkrét helyhez és időhöz is kötni a megjelenését. Ez egy olyan univerzális nyelv, és kérdés, amihez mindenki hozzá tud szólni. És a sok interakció, így a lájkok és a hozzászólások egyre több rajongót és usert hoznak be a képre.

Csillagos ötös tálalás, kérdés.

Tóth Andi amúgy sonkával készítette, ti mivel készítitek? A cikkhez tartozó Facebook-poszt alá IDE kattintva várjuk a válaszaitokat.

Borítókép: TV2 Official