promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez is nagy szám? Az időjárás-jelentő lefeküdt Stallone öccsével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A svéd-brit szőkeség csupán egyéjszakás kalandja volt a sztár testvérének.

A hírességek hálószobatitkai mindig is érdekelték az embereket, pedig – mint az Ulrika Jonsson visszaemlékezéséből is kiderül – abban sincs semmi különleges vagy meglepő. Legfeljebb kiábrándító, de az más kérdés.

A most 54 éves, svéd-brit nemzetiségű hölgy titkárnőként kezdte tévés karrierjét, aztán időjárás-jelentő lett. A szigetországban emiatt rengetegen ismerik, így természetesen sokan felkapták a fejüket legutóbbi vallomására: lefeküdt Sylvester Stallone öccsével.

Néhányan talán nem is tudták, hogy a Rambo, a Rocky és A feláldozhatók filmek sztárjának testvére is létezik, pedig valójában összesen négyen vannak. A mostani történetben szereplő Frank Stallone 4 évvel fiatalabb híres bátyjánál, és idén már a 71-et töltötte.

Ulrika mindössze egy éjszakát töltött el a színész és dalszerző férfival. A 17 év korkülönbség ellenére a nő állítólag jól érezte magát vele a randin, amit az is bizonyít, hogy végül az ágyban kötöttek ki.

„Volt vele egy találkám, de még azelőtt, hogy igazán híres lettem volna. Szóval nem is értem, hogyan történhetett. 20 körül lehettem, újonc, és nagyon naiv. Elmentem vele néhány premierre, aztán egyszer lefeküdtünk”

– idézte fel a homályosuló emlékeket a szőkeség. Még titkárnőként ismerkedett meg Frankkel az ITV csatorna reggeli műsora kapcsán. A férfi vendégként szerepelt, aztán egymásba botlottak, és onnantól ment minden a maga útján.

Annak idején egyébként Ulrika rettentő fontosnak érezte magát, hiszen a show-ban jöttek-mentek a hírességek, és úgy érezte, hogy a dicsőségükből neki is kijut valami. 1989-ben kezdett el a csatornánál dolgozni, a Stallone-fivér utáni esetleges nagy fogásairól azonban már nem beszélt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás