promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi vallomás: ezek után mindenki másként néz a tévés műsorvezető cipőire
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zavarba ejtő hálószobai szokást vezetett be az egykori fehérneműmodell.

A vagány, szőke Holly Willoughby a britek egyik kedvenc tévés műsorvezetője, aki 2009 óta vezeti a reggeli adást az ITV csatornán. A közösségi oldalain pedig szívesen mutatja be legújabb ruhaszerzeményeit, ám az egyik forró bejegyzése merőben más megvilágításba helyezi a cipőit.

A 40 éves egykori fehérneműmodell nemrég pikáns titkot árult el a magánéletéből. Mint említette, a férjével (Dan Baldwin) imádják feldobni a házaséletüket, a hölgy például azzal, hogy

az összes új lábbelijét a hálószobai hancúrozások közepette avatja fel.

Ennek viszont nem feltétlenül az a legfőbb oka, amire a legtöbben gondolnak. Holly nem láb- vagy cipőfetisiszta, hanem egyszerűen így tudja leghamarabb bejáratni a lábbelijeit, hogy azok ne a sarkát törjék fel, vagy a lábujjait nyomorítsák össze.

„Ez nálunk már egyfajta szabállyá vált, amikor új cipőt veszek. Mindig a hálószobában hordom őket először, igen, szex közben, és csak utána lépek az utcára velük”

– erősítette meg a tévés a Daily Starnak is. A szőkeség 2007-ben ment hozzá a producer Dan Baldwinhoz, és azóta már három gyermekük született. Öröm hallani, hogy a házaséletük ennek ellenére sem laposodott még el.

Holly egyébként most a jól megérdemelt szabadságát tölti, munkaadója pedig nem fukarkodott a vakáció hosszának kimérése során. A hölgy és műsorvezető társa, Philip Schofield hét hetes szünetet követően, szeptember 6-án térnek majd vissza a képernyőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás