promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup Hosszú Katinka miatt szakított a barátnőjével?
Borítókép:  Shane Tusup és Hosszú Katinka 2014-ben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felmerült a pletyka, hogy Shane Tusup újra össze akar jönni Hosszú Katinkával, de vajon van alapja ennek?

Shane Tusup és Hosszú Katinka 2013-ban házasodtak össze, de a kapcsolatuk zátonyra futott, 2019-ben pedig hivatalosan is elváltak, ráadásul állítólag nem éppen békésen. A szakításuk nagy port kavart annak idején, hiszen Shane Tusup volt Hosszú Katinka edzője, rengeteg sikert értek el együtt, és úgy tűnt, hogy tökéletesen kiegészítik egymást.

Azóta mindketten tovább léptek, hiszen Hosszú Katinka összejött Gelencsér Mátéval, Shane Tusup pedig Courtney Brewer mellett találta meg a boldogságot – de a sztáredző nemrég szakított szerelmével, majd miután nyilvános flörtölésbe kezdett Szabó Zsófival, rögtön elszabadultak a pletykák, hogy ő az új barátnője, de eddig erre egy hiteles bizonyítékot sem kaptunk.

Shane Tusupról most a Blikk közölt egy cikket, amiben rávilágítanak arra, hogy a híresség testén még mindig ott díszelegnek azok a tetoválások, amik Hosszú Katinkához köthetők, ez pedig elég gyanús, hiszen ha olyan rossz szájízzel váltak el, akkor már rég meg kellett volna szabadulnia tőlük vagy lézeres eltávolítással, vagy esetleg fedőtetoválással.

„A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb”

– mesélte annak idején a Blikknek Shane Tusup, és ez is bizonyítja, hogy fontosak számára a tetkói.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, pillanatok alatt elterjedt a szóbeszéd, hogy Shane Tusup azért tartotta meg a Hosszú Katinkára emlékeztető tetoválásait, mert még mindig érez valamit iránta, és most is azt várja, hogy újra összejöjjenek – sőt, egyesek szerint pont emiatt szakított a barátnőjével is.

Valószínűleg Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István is táplálta egy kicsit tudtán kívül a pletykát, hiszen nemrég azt mondta, hogy:

„Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb.”

A fenti szóbeszéd egyelőre még teljesen alaptalannak tűnik, de bizonyos szempontból tényleg furcsa, hogy Shane Tusupon jelenleg is ott vannak ezek a nagy jelentőséggel bíró, Hosszú Katinkához köthető tetoválások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás