promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Naponta hazugságvizsgálóval vallatja férjét egy szuper féltékeny nő - Nagyon meg fogsz lepődni, ha megtudod miért csinálja
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A féltékenységnek is van határa. 

Valljuk be, hogy a nők sokszor képesek túllőni a célon, ha féltékenységről van szó. Számos oka lehet annak, hogyha valaki nem bízik meg a párjában. Akár az önbizalomhiány, vagy a múltban ért sérelmek is vezethetnek a féltékenység kialakulásához. Persze az sem kizárt, hogy a férfi okot ad a féltékenységre. Debbi Wood esetében azonban teljesen másról van szó. 

A nő ugyanis Othello-szindróma nevű betegségben szenved. Ez pedig nem mást, mint kóros féltékenységet jelent.

Ez Debbi esetében annyit jelent, hogy párját naponta hazugságvizsgálatnak veti alá, ha el meri hagyni a házat, és azt is megtiltotta szerelmének, hogy tévét nézzen, mert nem bírja elviselni, ha a srácnak megtetszik egy nő a képernyőn. Ha ez még nem lenne elég, Debbi folyamatosan ellenőrzi a férfi telefonját, üzeneteit, sőt, még a bankszámláját is megvizsgálja.

Szinte hihetetlen, de Debbi párja még ennek ellenére is szereti a nőt és kitart mellette. Annyira, hogy nemrégiben el is vette feleségül. Ki tudja, hogy valakinek papírja van arról, hogy ő a világ legféltékenyebb nője, talán nem is olyan szörnyű elviselni. 

(via: kedvesszavak)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás